Talen

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Verhuur

Pass Sanitair (QR-code) verplicht bij aankomst op de camping. Verdere informatie over hoe wij omgaan met Corona vindt u hier.

Op ons kampeerterrein Aimée Porcher hebben we 3 gîtes en 4 safaritenten te huur.

De gîtes zijn gerealiseerd in een boerderij en oude stal die stammen uit het jaar 1890. De gîtes zijn gedurende het hele jaar te huur, in het zomerseizoen uiteraard naturistisch. De drie gîtes zijn compleet ingericht en kijken uit op het Centaal Massief. De kleinste gîte, La Cabane, is geschikt voor 2 personen. La Porcherie is geschikt voor 4 personen en de grotere gîte, La Petite Maison, kan maximaal aan 6 personen onderdak bieden.

Vanaf 2021 hebben vier compleet ingerichte safaritenten te huur, geschikt voor 2-6 personen. Klik hier voor meer informatie.

U kunt de gîtes en tenten per week huren, de verhuurweek loopt van zaterdag 15:00 uur tot zaterdag 10:00 uur. Afwijkende periodes buiten het hoogseizoen kunnen in onderling overleg besproken worden.

* In verband met het coronavirus hanteren wij soepelere voorwaarden voor 2021; wanneer u niet kunt afreizen, omdat grenzen dicht zijn of het reisadvies vanuit de Nederlandse overheid oranje/rood is, krijgt u een voucher of uw geld terug. Meer informatie vindt u hier.