Talen

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Safaritent

De eerste zonnestralen door de bomen, een nieuwe dag breekt aan. Geniet van een kopje thee of koffie in je luie stoel terwijl je geniet van het prachtige uitzicht, vers Frans stokbrood en de natuur om je heen. Hoor ‘s avonds de krekels vanuit je bed en bewonder de sterrenhemel vanaf je eigen veranda. Het leven is heerlijk én eerlijk in Frankrijk. Ervaar de luxe van een goed ingerichte en comfortabele safaritent zonder gedoe, het kan allemaal in één van onze nieuwe safaritenten (bouwjaar 2018 en 2019).

De tent is opgebouwd op houten palen en heeft een houten vlonder wat het een natuurlijke sfeer geeft. Ook de inrichting van deze tent is gedaan met het oog op een fijn verblijf, dichtbij de natuur zijn, gemak en comfort. In de tent vind je een goed 2 persoonsbed (160x200) en een stapelbed (90x200). De tent is geschikt voor max 5 personen en beschikt over een grote binnenruimte en overdekte buitenruimte. Daarnaast beschikt de tent over een grote eettafel om elkaar te ontmoeten en diverse stoelen om lekker te luieren op je eigen veranda.Vanaf de verranda hebben jullie een prachtig uitzicht op het centraal massief.

De safaritenten zijn onderdeel van onze camping met een prachtig uitzicht en dicht bij alle faciliteiten. Je hebt alle privacy maar je kunt, als je daar behoefte aan hebt, ook de gezelligheid van ons terras opzoeken. Bij de huur van de safaritent maak je gebruik van ons goed onderhouden sanitairblok met warme douches (€0,25 per 5 minuten), toiletten en wasmachine. Ruimte, natuur, comfort en rust. Wat ons betreft de beste vorm van kamperen. Kom het nu ervaren op Aimée Porcher.

Indeling tent:

  • twee slaapcabines met vast 2-persoons bed (160x200) en stapelbed met heerlijke matrassen (90x200)
  • binnenruimte met eettafel, keukenblok inclusief pannenset en serviesgoed, koffiezetapparaat en koelkast
  • overdekte veranda om heerlijk te relaxen

De tent is is compleet ingericht voor een zorgeloze vakantie. U dient zelf alleen zorg te dragen voor dekbed/slaapzak, kussen, beddengoed en keukenlinnen.

Vanaf zomer 2019 hebben we 2 tenten genaamd "Le Limousin" & "La Corrèze". Op de plattegrond kunt u zien waar ze staan.

Tab