Talen

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Camping

Vijftig kilometer ten noorden van de Dordogne ligt de Limousin. In de Limousin ligt de streek Corrèze. Lieflijk, glooiend, met bossen, landerijen, beekjes en rivieren met helder water, vriendelijke dorpjes, frisse lucht, aardige mensen, maar vooral ruimte! Het is een gastvrije streek, bekend om de tamme kastanjes en de Limousin-runderen. Hier aan de rivier de Vézère, die op het nabij gelegen Plateau des Millesvaches ontspringt, in Pingrieux behorend bij de gemeente Eyburie, ligt Aimée Porcher, een schitterende, kleinschalige naturistencamping. Hier is het begrip 'ruimte' in vele betekenissen van toepassing.


Op de ruim 17 hectare van Aimée Porcher krijg je de ruimte om te kiezen voor ver van anderen vandaan, of dichtbij anderen. Je kunt kiezen uit verschillende adembenemende uitzichten voor je deur. Je kunt kiezen voor wat leven in de brouwerij, of afgelegen en stil. Zelf kun je invullen, of je actief wilt zijn, of juist niet. Bovendien is er op Aimée Porcher ruimte om jezelf te zijn. Je kunt zelf bepalen hoe je je vakantie wil vieren. Het enige dat van belang is, is dat je anderen ook die ruimte geeft.

In de nabije en iets verdere omgeving zijn leuke en interessante uitstapjes te maken, je kunt eindeloos wandelen door bossen en velden. En natuurlijk kun je in deze streek lekker uit eten als je geen zin hebt om zelf te koken. Om dan de dag op je eigen plekje te besluiten met ademloos te kijken naar de opkomende maan, of bij het vuur samen met anderen na te genieten van deze rijkdom . . .


De voorbereidingen voor het seizoen zijn in volle gang voor een voor jou prettig verblijf op Aimée Porcher. Kom het zelf ervaren! Behalve het hoogseizoen, zijn zeker ook de hele maand juni en de maand september zeer de moeite waard op Aimée Porcher; rust, onthaasting en tijd voor elkaar ervaart u dan maximaal! 

Wij zullen ook het komende seizoen weer ons uiterste best doen om uw verblijf op Aimée Porcher zo plezierig mogelijk te maken en u een fijne vakantie te bezorgen.


Tot ziens op Aimée Porcher!