Talen

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Nieuws

Einde seizoen 2014overzicht

23
sep

Het seizoen 2014 is afgesloten. Het was een goed seizoen qua weer en qua sfeer! We hebben veel nieuwe gasten mogen verwelkomen en ook vele gasten die al eens eerder op Aimée waren geweest. De gasten waren enthousiast over de camping en over de mooie streek. Ook waren de meeste gasten zeer te spreken over ons onvolprezen AP-team en dat vinden wij volkomen terecht! De jongelui hebben hard gewerkt, waren met u en onder elkaar heel gezellig en hebben daarmee voor een geweldige sfeer gezorgd! Volgend jaar weer…!

Tijdens het seizoen hebben we nog eens extra de kwaliteit van het zwemwater laten controleren, want er gaan altijd weer geruchten dat het water bijvoorbeeld huisuitslag zou veroorzaken. En opnieuw is door het laboratorium vastgesteld dat de kwaliteit van het water zeer goed is! Vandaar ook dat er allerlei bijzondere insecten en dieren leven, juist omdat het water zo schoon is…

De derde gîte, la Porcherie (varkensstal), is eerder dan verwacht in gebruik genomen, n.l. afgelopen seizoen al! We hebben de gasten gevraagd ons te vertellen wat ze nog in het huisje missen, zodat het volgend seizoen helemaal klopt. In 2015 zal ook de tweede slaapkamer ingericht zijn, de buitenmuur zal mooi gevoegd zijn en er zal een mooi terras liggen.

Met Loek en Marjo hebben we de camping ‘ingeklapt’ voor de winter; dat betekent heel veel schoonmaken(bijv. koelkasten), wassen(bijv. knuffels), opruimen(alles), inpakken(alles waar muizen van houden) en afsluiten(bijv. gas/water/licht). Het was toch weer lastig om te vertrekken, want het weer was al drie weken schitterend (en nu nog steeds..) en de rust was compleet.

Binnenkort vindt u in uw mail de aangekondigde evaluatie-enquête over onze camping. We hopen dat u bereid bent deze in te vullen, zodat we met de resultaten in de hand onze service aan u nog verder kunnen verbeteren. We bedanken u bij voorbaat hartelijk voor uw medewerking!

,