Talen

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Nieuws

Januari 2021overzicht

31
jan

We zijn inmiddels een maand gevorderd in het jaar 2021....en het is nog steeds een onvoorspelbare, lastige en vervelende situatie voor ons allemaal. Met name het niet weten en het niets kunnen plannen, zijn voor de meesten van ons moeilijk om mee om te gaan. Voor ons reden om te zeggen: we gaan uit van een 'gewone' wereld en we maken dus ook gewoon plannen en bereiden bijvoorbeeld het komende seizoen gewoon voor!

We zijn bezig te zorgen dat er op het terrein bij de rivier elektriciteit wordt aangelegd, zoals beloofd. De nieuwe safaritent bij de rivier wordt, net als de andere tenten, compleet ingericht. Er wordt hard gewerkt om het yogaplatform voor dit seizoen te realiseren. Als we in staat zijn om naar Aimée toe te gaan (en dat is nog steeds lastig!), verrichten we veel onderhoud- en snoeiwerkzaamheden. Natuurlijk zijn we ook druk met bedenken wat we voor feestelijks gaan doen ter ere van ons 25-jarig bestaan (we hebben al heel veel geweldige ideeën!). En tot slot proberen we het huis voor Tim en Milou op tijd in orde te krijgen, zodat ze in het seizoen kunnen wonen.

Binnenkort zullen we een Nieuwsbrief-special samenstellen, om jullie alvast wat méér te vertellen over de viering van 25 jaar Aimée Porcher.....

Groetjes,
Milou en Tim,
Hans en Mieke.