Talen

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Nieuws

Corona Update 12 septemberoverzicht

28
aug

12 september 2020

UPDATE: gisteren is er weer een persconferentie geweest waarin nieuwe gebieden rood zijn gekleurd door de Franse overheid. Ons departement: Correze hoort daar niet bij en is dus niet rood. De interactieve kaart met regio's en kleuren vind je hier.

28 augustus 2020

UPDATE: wij merken dat er veel vragen en onzekerheden zijn over het coronavirus in Frankrijk. Daarom zetten wij hieronder wat wij op dit moment weten. Gisteren heeft de Franse regering 19 zone's aangemerkt als risicovolle gebieden, wij vallen met onze camping ruim buiten deze gebieden (zie kaart hieronder, onze camping is ligt in het groene rondje). Ook het reisadvies van de Nederlandse overheid om naar ons toe te komen is nog steeds positief (meer info klik hier). De cijfers over het aantal (nieuwe) besmettingen in onze regio zijn al weken stabiel (laag) en hier terug te vinden.

Wij hanteren nog steeds dezelfde maatregelen als aan het begin van het seizoen, dus vaker schoonmaken, terras alleen buiten geopend en afstand houden. Wat ons betreft is vakantie houden op dit moment hier heel goed te doen en dat horen we ook van de campinggasten die er op dit moment zijn. Echter moet ieder natuurlijk voor zichzelf beslissen wat voor hem/haar goed voelt.

De rest van de coronaupdates en onze maatregelen van eerder dit jaar zijn terug te lezen in dit nieuwsbericht.