Talen

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Nieuws

Extra nieuws ivm het coronavirusoverzicht

27
mrt

Onzekere, onduidelijke en spannende tijden voor iedereen, waarbij vakantie nou niet bepaald een topprioriteit zal zijn in jullie gedachten. Wel iets om even over na te denken in deze periode van, door omstandigheden opgelegde, rust.

Frankrijk is op dit moment behoorlijk streng, als het gaat om de beperking van de bewegingsvrijheid van haar inwoners. Ook het reizen ligt flink aan banden en mag nu alleen als het echt noodzakelijk is. Het betekent voor ons, dat we niet zeker zijn, of we naar Aimée Porcher kunnen afreizen om het seizoen te kunnen gaan voorbereiden ter plaatse. De voorbereidingen 'op afstand'  zijn natuurlijk al weken in volle gang! Of Aimée Porcher op 18 mei open kan gaan.... we houden jullie op de hoogte!

Aan mensen die bij ons voor deze zomer een gîte, of een safaritent hebben gehuurd, willen wij het volgende adviseren:

Kijk de situatie voorlopig nog aan; alles verandert per dag. Als jullie onverhoopt niet kunnen komen, omdat de Franse/ Nederlandse overheid toeristen verbiedt te reizen, dan kunnen jullie tot op het laatste moment annuleren, waarbij jullie een tegoedbon van ons krijgen voor het reeds betaalde bedrag. Die bon kunnen jullie later in het seizoen, of in 2021 gebruiken op Aimée Porcher. Mocht een voucher geen goede oplossing zijn, storten wij het geld terug.

Voor alle andere gevallen gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden.

Rest ons jullie allemaal zo min mogelijk stress en een goede gezondheid toe te wensen! We blijven zeggen: tot ziens deze zomer op Aimée Porcher!