Talen

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Nieuws

Nieuwsbericht Maart 2020overzicht

18
mrt

Ook bij de voorbereidingen van het komende zomerseizoen merken we de gevolgen van de wereldwijde coronacrisis. We konden niet naar Aimée Porcher om daar aan het werk te gaan, omdat men alleen buitenlandse reizen mag maken als het strikt noodzakelijk is.... Vooralsnog gaan we uit van een 'gewoon' kampeerseizoen!

Behalve yoga, waarover elders meer te lezen is, staan er voor komende zomer nog meer extra's op het programma!

1. Opnieuw een kans om mee te spelen in het AP-orkest o.l.v. Bart Tuinman.

2. Mindful-run en Mindful-walk activiteiten, begeleid door Marleen Zijlstra.

3. Teken- en schilderactiviteiten, begeleid door Josée van der Staak.

Over alle activiteiten zullen we jullie in de Nieuwsbrief van april/mei uitgebreid informeren.

Begin mei wordt de nieuwe (grote) safaritent neergezet bij de zwemvijver. De andere terrassen zijn vergroot en inmiddels ingezaaid.

We hebben opvolgers gevonden voor Wim en Coby in het voorseizoen en daar zijn we heel blij mee! We stellen hen aan jullie voor in de komende Nieuwsbrief.

Tot zover ons nieuws. We wensen iedereen veel sterkte in deze onzekere tijden. En met Rutte zeggen we: let een beetje op elkaar!

Fout | Aimee Porcher

Fout

Foutmelding

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/aimee-porcher.com/httpdocs/includes/common.inc:2800) in drupal_send_headers() (regel 1499 van /var/www/vhosts/aimee-porcher.com/httpdocs/includes/bootstrap.inc).
  • TypeError: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/vhosts/aimee-porcher.com/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 in xmlsitemap_node_create_link() (regel 194 van /var/www/vhosts/aimee-porcher.com/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.