Talen

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Nieuws

Yoga op Aimée 2x per week!overzicht

05
mrt

Vindt de kracht in je lijf, veel groter dan je misschien dacht.
Vindt de kracht in je bewegingen, want jij bepaald en niet je hoofd. Vindt de kracht in je ademhaling; je anker in het hier en nu, waarbij je
altijd terug kan komen als het moeilijk wordt.

Jij bent jij, het licht én het donker. Vindt je kracht in beide; mahima.

Vanaf de zomer 2020 kan je twee maal in de week aansluiten bij een yogales van Milou.
Milou is sinds november 2019 200 RYT yogadocente en heeft haar opleiding gevolgd in Bali bij Zuna Yoga. Als beginnend docente wil ze zich nog niet binden aan een bepaalde stijl en door haar brede opleiding kan de stijl wisselen. De stijl zal variëren tussen hatha, hatha flow, af en toe een wat krachtigere vinyasa les of een wat rustigere, yin les. Wat in de lessen van Milou centraal staat is het vinden van je diepe buikademhaling. Hierin vind je je kracht die je kan gebruiken op of naast de mat.

Lijkt het je leuk om ook aan te sluiten bij een yogales? Ervaring is niet vereist, wel de wil om te ontdekken en jezelf uit te dagen. De mate hierin bepaal je helemaal zelf.
De lessen zullen variëren van  één uur tot twee uur, afhankelijk van de stijl en de animo, daarnaast betaal je een klein bedrag voor een les. Neem je matje mee als je die hebt en lekker zittende kleding.

Yoga op Aimée Porcher: nieuw in 2020!