Talen

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Nieuws

Aimée Porcher met nieuwe energie vooruit!overzicht

02
feb

In 1994 vonden wij, Hans en Mieke, het stukje paradijs waarop we naturistencamping Aimée Porcher zijn begonnen. In 1997 was het eerste kampeerseizoen een feit en sindsdien is Aimée Porcher langzaam maar zeker verder ontwikkeld tot wat het nu is; inderdaad een stukje paradijs op aarde volgens de vele gasten die er(een deel van) hun vakantie doorbrachten en -brengen. Dit avontuur duurt voor ons nu al 25 jaar en is nog steeds een droom die iedere keer een beetje meer uitkomt, waarbij het plezier en het gemak van jullie als gasten steeds onze belangrijkste leidraad is.

Maar we worden toch ook een jaartje ouder en dat betekent minder energie, minder kracht en minder tempo.... Dus wat doe je dan? Verkopen? Het risico lopen dat alles wat je hebt opgebouwd verloren gaat? De kans dat de camping een textielcamping wordt, of erger? Gelukkig hoefden we die beslissing niet te nemen, want, zie daar: Milou die praktisch is opgegroeid op Aimée, en haar vriend Tim, die ze 12 jaar geleden op de camping ontmoette, gaan Aimée Porcher voortzetten! Ze zijn de trotse nieuwe mede-eigenaars van deze prachtige plek! Dat betekent dat ze steeds meer in het bedrijf meewerken, steeds meer de dagelijkse leiding zullen hebben en steeds meer invloed zullen hebben op alle beslissingen die betrekking hebben op de camping. Uiteindelijk zullen ze helemaal zelfstandig Aimée Porcher gaan runnen en kunnen wii vooral genieten van de plek, de bedrijvigheid, de mensen, maar ook van de rust en de ontspanning.

Milou en Tim hebben te kennen gegeven, dat de basiswaarden van Aimée, zoals rust, ruimte, respect voor de ander en de natuur, ontmoeting en vakantie vieren op je eigen wijze, volop blijven gelden! Wel gaan ze met nieuwe energie aan deze klus beginnen. Dat betekent dat er nieuwe plannen gemaakt worden, zoals bijvoorbeeld de verhuur van safaritenten, de realisering van een sauna, andersoortige activiteiten voor jong en oud en bijvoorbeeld bamboe rietjes in plaats van plastic exemplaren.

We hopen dat jullie deze verandering wel willen meemaken, want het wordt vast nóg leuker om tijdens je vakantie op Aimée Porcher te verblijven, of je nou jong of ouder bent, of je alleen komt of met meerdere mensen, of je kort of lang blijft en of je al bekend bij ons bent of nieuw!

We zeggen met z'n vieren: kom Aimée zelf proberen in 2019!

Tot ziens op het nieuwe Aimée Porcher; toch zo vertrouwd!

Binnenkort zullen we jullie informeren over de concrete plannen voor het komende seizoen.