Talen

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Nieuws

Terugblik seizoen 2018overzicht

07
okt

Op 1 oktober j.l. hebben Milou, Tim en Hans de spreekwoordelijke deur van Aimée achter zich dichtgetrokken, nadat ze alles 'winterklaar' gemaakt hadden. We kunnen terugkijken op een prachtig seizoen.

Allereerst natuurlijk prachtig weer; wat is het warm en zonnig geweest! Soms zelfs zo warm, dat gasten 'klaagden' omdat ze niks anders konden doen dan in de schaduw relaxen :)

Ook prachtig was dit jaar het jonge en nog wat onervaren team! Ze hebben zich het vuur uit de sloffen gelopen om het onze gasten op allerlei gebieden zoveel mogelijk naar de zin te maken. Ze hebben geschrobd en gesopt, gesneden en gekookt, bedacht en uitgevoerd, gebakken en bediend; wij zijn heel blij met hen!

Mede ingegeven door het warme weer, hebben we met name het traditionele Eyburiefeest afgelopen seizoen eens heel anders gevierd, n.l. een picknick bij de rivier met allerlei activiteiten voor jong en oud. Het was natuurlijk spannend, of het een geslaagd feest zou worden... Maar dat is het geworden! De sfeer was geweldig, de omstandigheden ideaal en iedereen die we gesproken hebben, vond het een groot succes! Ook omdat er tijdens de voorbereidingen en op de dag zelf heel wat gasten spontaan hebben geholpen; nogmaals dank daarvoor!

We zijn alweer begonnen met plannen maken voor het nieuwe seizoen, o.a.: de eerste echte voorbereidingen voor de bouw van de sauna, het opknappen van het sanitair op het veld en het bedenken van een plek voor een tweede safaritent. Over deze en andere zaken zullen we jullie uitgebreid informeren in de komende nieuwsbrief.

Voor nu: een mooie herfst!

Milou en Tim

Hans en Mieke

, ,