Talen

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Nieuws

Een zomerse update - mei 2018overzicht

14
mei

Inmiddels is voor ons het seizoen alweer begonnen; we hebben net een klusweek met vrienden achter de rug en die was heel gezellig, bovendien is er ontzettend veel werk verzet! Daarover kun je in deze update ondermeer het een  en ander lezen. Allereerst: Aimée Porcher is dit jaar open van vrijdag 18 mei tot zaterdag 29 september. Je kunt dus de hele mooie septembermaand op Aimée komen kamperen!
In het voor- en naseizoen geldt een actietarief van € 17,50 per nacht (2 personen, plek, elektriciteit en evt. een hond).

Vanaf dit jaar is de WiFi gratis op Aimée!

Verder zijn er dit jaar een aantal nieuwe initiatieven waar je/jullie gebruik van kunnen maken in het zomerseizoen. We zetten ze even chronologisch op een rijtje, zodat je makkelijk kunt zien, of er een activiteit is die je leuk lijkt én in jouw vakantieperiode valt. (Eventueel kun je je vakantieperiode misschien nog wat aanpassen….)

  • In juni komt er een masseur op Aimée, die zijn massagevaardigheden voor de gasten van Aimée wil inzetten. Je kunt ter plekke een afspraak maken om eens lekker onder handen te worden genomen, wel tegen een vergoeding natuurlijk.
  • Dit jaar is er een muziekdocent de tweede helft van juli op Aimée, die graag met jullie wil musiceren. Het idee is, dat iedereen die dat ook leuk vindt, zijn of haar muziekinstrument meeneemt en dat er in één week een paar keer samen gespeeld gaat worden onder zijn leiding. Het project wordt dan (als het lukt) afgesloten met een concert(je) voor alle gasten van de camping. Enige ervaring op je eigen instrument is wel handig. Wij zijn heel benieuwd naar het Zomer Orkest Aimée!
  • Mindful Run en Mindful Walk tijdens je verlijf op Aimée Porcher. In de vakantie kennis maken met Mindful Run of Mindful Walk? Dat kan van half juli tot half augustus onder begeleiding van Marleen Zijlstra (www.bewegenisbeweging.nl). Maar wat is dat eigenlijk, Mindful Run of Mindful Walk? Onderaan deze update lees je er alles over!
  • Eind augustus verzorgen twee enthousiaste fotografen een fotoweek op Aimée. Ben je hierin geïnteresseerd, klik dan hier voor meer informatie!

Verder hebben we een digitale piano aangeschaft, zodat mensen die piano kunnen spelen, dat ook op Aimée kunnen doen en anderen daarvan mee laten genieten. Ook als begeleiding bij een optreden op ons Open Podium is zo’n piano handig!

Aangenaam kennis te maken met......
En dan natuurlijk het eerste seizoen van onze nieuwe aanwisnt; de safaritent! Hij zal 'Le Limousin' gaan heten; aangenaam kennis te maken! We hebben een timelapse gemaakt van het opbouwen, deze is hier te vinden. We zijn nog volop bezig met de inrichting en de afwerking van het nieuwe kind in het Aimée-gezin, maar 18 mei zal alles gereed zijn om de eerste gasten te ontvangen.

De safaritent was een van de klussen afgelopen meiweek. Maar we hebben nog méér gedaan: er is veel geschilderd, gesnoeid en gemaaid, er is een glijbaan voor de kleintjes gerealiseerd, de eerste stappen op weg naar realisering van een sauna zijn gezet, er komt in het kantoor een piepklein ‘winkeltje’, waar je de hoogst noodzakelijke basis kunt krijgen voor een eenvoudige maaltijd bij je tent en verder duizend en 1 klusjes om het jullie straks allemaal weer zo veel mogelijk naar de zin te maken!

Mindful Run of MindfulWalk?

Bij de MFR methode (Mindful Run Methode) gaan we bewegen in de buitenlucht combineren met o.a. Mindfulness en ademhalingstechnieken. Met als resultaat meer ontspanning en meer energie.
Nog meer voldoening uit je vakantie halen dus!!

We gaan een andere manier wandelen/hardlopen ervaren. Een keer niet op tijd en schema lopen, wel volop genieten van bewegen, ervaren wat dat met je doet, meer rendement halen uit je ademhaling, laagdrempelig en niet zweverig. Vooral ook plezier beleven, want bewegen is leuk! Bewegen maakt je hoofd leeg. Kortom: Meer rust in je hoofd, meer ontspanning in je lijf.

Een bijkomend voordeel is dat je de technieken ook in het dagelijkse leven kan toepassen.
 
Nieuwsgierig?
Doe dan mee met een clinic tijdens je vakantie en ervaar zelf MFR.

De MindfulRun variant is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde hardloper. Als hardlopen niet jouw ding is, dan nodig ik je uit voor de MindfulWalk clinic.
    , , ,