Talen

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Nieuws

Winter 2017overzicht

28
jan

Het nieuwe jaar is alweer een paar weken oud met heel veel rumoer op het wereldtoneel, waarbij iedereen zich wel eens af zal vragen hoe het allemaal verder moet met het menselijk ras. Want deze tijden verdienen niet bepaald de schoonheidsprijs, als het gaat om verdraagzaamheid, compassie, solidariteit, oog voor milieu en natuur en 'de menselijke maat'.
Wel is het deze winter ook echt een beetje winter! Hopelijk kan er op een bepaald moment toch ook geschaatst worden op natuurijs.... We waren na kerst en rond oud en nieuw in Frankrijk en ook daar was het echt winter: koud 's nachts en overdag zonovergoten en een paar graden boven nul; heerlijk!  We hebben die dagen veel gedaan ter voorbereiding op het komende seizoen, want ja, het werk gaat altijd door! Zagen, kloven, snoeien, plannen ter plekke maken en overleggen met heel veel mensen die werk moeten gaan uitvoeren de komende maanden.
Voor de Fransen hadden we een gezellige borrelmiddag georganiseerd met glűhwein, oliebollen en appelbeignets om hen te bedanken voor 20 jaar samenwerking en vriendschap. Ze waren verrast door de uitnodiging en vonden het (zeiden ze...) heel gezellig en wij ook!
Eind februari zijn we weer ter plaatse om te zorgen dat alles wat we hebben afgesproken ook echt wordt uitgevoerd!  Zoals het renoveren van beide sanitairs, het vergroten van de parkeerplaatsen, het rooien van hele hoge bomen, een nieuwe gastank ingraven en voorbereidend grondwerk. Dit allemaal om Aimée tip top in orde te hebben voor het seizoen 2017!

, , ,