Talen

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Nieuws

Terugblik op zomer 2016overzicht

08
okt

Als u dit bericht leest, is Aimée Porcher alweer een maand gesloten, maar qua weer hadden we nog makkelijk open kunnen zijn!

Wat een zomer hebben we gehad! De hele zomer prachtig en warm weer, op 1 weekje na! Dat weekje was helaas net de Blote Billen Bridge week, dus bridgen zeker, maar niet bloot! De bridgegroep heeft ondanks dat toch een heerlijke week gehad, zo hebben ze ons verzekerd.

Verder dus alleen maar schitterend weer, soms zelfs zo warm dat jullie 'klaagden' omdat het te warm was om iets te ondernemen....

Het was ook het 20ste seizoen van Aimée en dat is niet ongemerkt voorbij gegaan! We hebben heel veel felicitaties mogen ontvangen en zelfs kado's van de gasten. Verder hebben velen van jullie een bericht op de herinneringswand achtergelaten. Op een of andere manier zullen wij die berichten bundelen, zodat er een mooi naslagwerkje ontstaat van dit heugelijke feit. Bovendien was er op 27 juli een hele feestdag voor jong en oud, waar bijna iedereen enthousiast aan meegedaan heeft. De foto's daarvan komen vast ook wel in een boekje om nog eens terug te kunnen kijken. Iedereen bedankt voor de positieve energie die we met elkaar hebben opgewekt!

Het nieuwe terrein werd op 20 augustus officieel van ons! Voor die tijd was er toch al het een en ander gebeurd: De eerste rollen gras zijn geoogst (zie foto) en een aantal van jullie heeft werkelijk al bergen verzet aan werk bij de oever van de rivier! Jullie hebben zeker driekwart van de oever vrij gemaakt door te zagen, te snoeien, te slepen, te maaien en te harken; prachtig! Nogmaals bedankt daarvoor! Het betekent dat jullie volgend seizoen de oever echt al kunnen gaan gebruiken als 'chill' plek.

, ,