Talen

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Nieuws

Lente nieuws 2015overzicht

14
jun

Zo vlak voordat het kampeerseizoen weer van start gaat even alle nieuwtjes op een rijtje:

Artikel in UIT
Een dezer dagen valt bij de meesten van jullie het nieuwe nummer van het blad UIT van de NFN in de bus. Aimée Porcher staat uitgebreid in een artikel, samen met andere campings in de Limousin. Met name het heerlijke eten en drinken van deze streek komt in dit artikel ook aan bod. Het is de moeite waard om de Limousin (en ons!) zelf te ervaren!

Zwemmen
Nadat in februari de zwemvijver helemaal is uitgebaggerd en er nieuwe overloopbuizen zijn geplaatst, is nu ook het strand hersteld en het zwemvlot heeft een hele nieuwe bovenlaag gekregen. Er staat jullie nu niets meer in de weg om er een zwemrijke vakantie van te maken!

Modder bij doorgang rivier
Als je naar de rivier loopt om te gaan poedelen, of je moet je kampeerspullen naar je plek brengen, hoef je niet meer door de modder te lopen als het geregend heeft! De doorgang is nu goed onder handen genomen en dat zorgt ervoor dat je met schone, droge voeten verder kunt.

Acceuil
Het kantoor, oftewel ‘de Acceuil’, deed prima dienst, maar was door de jaren heen wel een beetje een bij elkaar geraapt allegaartje van spullen geworden. Toen we een nieuw bureau wilden, vonden de meiklussers dat het hele kantoor grondig aangepakt moest worden… en dat is ook gebeurd….prachtig! Voor ons wel even wennen, maar we hopen je vanuit hier nog beter van dienst te kunnen zijn!

Natuurhuisje
Alle drie de verhuurhuisjes (gîtes) zijn door natuurhuisje.nl geclassificeerd tot natuurhuisjes! Dit betekend dat het huis ligt in een prachtige omgeving, ver weg van de massa en een huisje waar je optimaal kunt genieten van de rust, ruimte en natuur.

Openingstijden en Actie
Over twee weken is het alweer zover en gaat de camping open, we zijn in 2015 geopend van 20 mei tot en met 6 september. In het voor- en naseizoen kunt u weer tegen actietarief bij ons komen kamperen (2 personen + electra + tent/caravan + (eventueel) hond voor €17,- per nacht). De actiedata kunt u vinden op onze homepage.

Tot zover de update, hopelijk tot snel op Aimée!

, ,