Talen

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Josée van der Staak

Gaat helaas niet door in 2023!

 

Mijn naam is Josée van der Staak. Tijdens mijn verblijf op Aimée Porcher kan ik altijd heerlijk tekenen en schilderen. De rust, de ruimte, het heerlijke weer, ze werken allemaal mee om in beweging te komen op papier. In het voorjaar van 2023 ben ik twee weken op de camping en kun je met mij meedoen. Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen. Vanuit de ontspanning - eventueel na een yoga ochtend of voor een saunabezoek - neem ik je mee in een visualisatie en gaan we bewegen op papier. Het plezier van bezig zijn met fijne materialen en mooie kleuren in de prachtige omgeving maakt al dat je je ontspant.

 

Niets moet, alles mag… Van mandala tekenen tot intuïtief schilderen, van alles komt voorbij. Van 26 augustus tot 9 september (nieuwe data) organiseer ik zes bijeenkomsten van 14:00h tot 17:00h: heerlijk ontspannen, bezig zijn met kleur, vorm en beweging. Welkom. De materialen heb ik bij me, dus daarover geen zorgen. Je hoeft er alleen maar te zijn… Ik vraag alleen een kleine bijdrage voor de materialen.

 

Wil je iets meer weten over wie ik ben en wat ik doe, klik dan door naar www.joseevanderstaak.nl of www.ontdektekentaal.nl