Talen

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Faciliteiten

Er zijn ruim 75 grote staanplaatsen beschikbaar, waarvan 50 van elektriciteit zijn voorzien. We beschikken over goede sanitaire voorzieningen (twee sanitairblokken verspreid over het terrein).

Er zijn speelmogelijkheden voor kinderen buiten, maar ook binnen, een prachtige grote zwemvijver die gevoed wordt door zuiver bronwater waarin u (op eigen verantwoordelijkheid) kunt spelevaren en een rivier waarin gespetterd en op forel gevist kan worden.

U heeft de mogelijkheid om gezellig met anderen iets te drinken en de mogelijkheid om te barbecueën. Iedere dag is er vers brood, de kaasboer komt eenmaal per week langs, in het hoogseizoen kunt u uit eten op de camping en af en toe worden er gezamenlijke activiteiten georganiseerd voor volwassenen en/of kinderen die dat willen.

In de nabije en iets verdere omgeving zijn leuke en interessante uitstapjes te maken. Er kan in deze omgeving gefietst worden (wel zelf fiets met versnellingen meenemen!). Je kunt in de buurt kano’s en kayaks huren of les nemen in het kanovaren of het steile wandklimmen. Ook paardrijden behoort tot de mogelijkheden en eindeloos wandelen door bossen en velden.

En natuurlijk kun je in deze streek lekker uit eten als u geen zin heeft om zelf te koken.